Shadow

2009 Yeterlilik Sınavı Sonuçları Açıklandı

2009 Yeterlilik Sınavı Sonuçları Açıklandı

diyanet

Diyanet İşleri Başkanlığı yeni personel alımları için düzenlediği 2009 yazılı Yeterlilik Belgesi Sınav sonuçları bugün açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı yeni personel alımları için düzenlediği 2009 yazılı Yeterlilik Belgesi Sınav sonuçları bugün açıklandı. Sınav sonuç bilgileri 27 Temmuz 2009 tarihinde http://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından da adreslere teslim edilecek.

 Sınav sonuçlarına itirazlar nasıl yapılacak

Adaylar sınav sorularına, sınav uygulamasına, soru ve cevap anahtarlarına, sınav puan sonuçlarına ilişkin itirazlarını http://www.meb.gov.tr adreslerinde yayımlanmasından itibaren en geç 3(üç) işgünü içerisinde, sınav sonuçlarına itirazlarını ise sonuçların duyurulmasından itibaren en geç 10 (on) gün içerisinde Diyanet İşleri Başkanlığına yapabilecekler. Sınavı sorularına itirazlar Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından değerlendirilerek adaya bildirilecek.

İtiraz bile parayla

İtirazların incelenmesi için adayın T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara Şubesindeki Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi’nin 5495218-5001 numaralı hesabına 10 (on) TL inceleme ücreti yatırması gerekiyor. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile adayın T.C. kimlik numarası, imza, adres ve dekontu olmayan dilekçeler dikkate alınmayacak.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

Bir cevap yazın