Shadow

Ay: Ağustos 2009

Nefsimizi Ramazan da yeniliyoruz, ruhumuzu Ramazan da yeniliyoruz

Son Haberler
Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla !! Bizlere sayısız nimetler veren ve bizleri sağlık afiyet içinde ramazana ulaştıran Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Bize dini hayatımızda, manevi hayatımızda dünyamızda ve ukbamızda rehberlik eden Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V)’ e ve bütün peygamberlere al ve ashaplarına sayısız salat ve selam olsun. www.ibretli.net Ailesi olarakTüm İslam Aleminin Ramazan Ayını Kutlar, Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz.

Danıştay 8. Dairesinin Katsayı Kararı

Son Haberler
Danıştay 8. Dairesinin Katsayı KararıKatsayıda eşitlik getiren düzenlemenin iptali için dava açanlara Danıştay’dan cevap gibi karar geldi:“Katsayı belirleme ve sınav sistemini değiştirme yetkisi YÖK’tedir.” Danıştay 8. Dairesi’nin bu kararı benzer davalar için de emsal oluşturacak Danıştay 8. Dairesi geçen ay katsayı değişikliğinin iptali için açılacak davalarda emsal oluşturacak bir karara imza attı. Danıştay, “Katsayı belirleme ve sınav sistemini değiştirme kararı YÖK’tedir” dedi. Hukukçulara göre karar açılacak benzer davalara referans olacak. Davalar Reddedilecek !! (daha&helliip;)

Kapı Çalar

İbretli Nasihatler
Kapı Çalar Kapı Çalar... Sabahın erken saatlerinde... Açarsınız. Sütçünüzdür gelen. Sütçünün litreliğinden kabınıza dökülen beyazlıkta sabahın güzelliğine kavuşursunuz. Gözünüzde pırıl pırıl bir sabah kahvaltısı canlanır. İçinizden "Bugün kahvaltıyı bahçede yapayım" diye geçirirsiniz... Kapı Çalar... Gelen postacıdır. Kucağında büyükçe bir paket. Uzattığı kağıda imza atarsınız. Daha önceden ısmarladığınız kitaplara kavuşmanın sevincini yaşarsınız. Zaten tatilde olduğunuzdan bu kitaplara çok ihtiyacınız vardır. "Artik canım sıkılmayacak" deyip keyiflenirsiniz. En çok merakettiğinizi alıp sezlonga uzanırsınız.. (daha&helliip;)

İstanbul Barosu Önünde Basın Açıklamasına DAVET!

Son Haberler
İstanbul Barosu Önünde Basın Açıklamasına DAVET!İstanbul Barosu tarafından "meslek lisesi mezunlarına üniversiteye girişte farklı kat sayı uygulaması"nı kaldıran uygulamanın iptali için iptal davası açıldı. MAZLUMDER İstanbul Şubesi, hakların iadesinden rahatsız olan baroyu protesto etmek ve basın açıklaması yapmak için tüm basın mensuplarını, üye ve gönüllüleri İstanbul Barosu önünde buluşmaya davet ediyor.  Yer       : İstanbul Barosu Orhan Adli Apaydın Sokak Baro Han K:2 Beyoğlu/İSTANBULTarih    : 3 Ağustos 2009 PazartesiSaat     : 13.30